service:hardware:baseboard:nconxs:trizeps3

Trizeps III

For module hardware details have a look at: Trizeps III.
OS-Images for WinCE .Net 4.2 or Windows CE 5 can be built using the BSP for Trizeps III.
Please do not hesitate to contact Keith & Koep to ask for other supported Operating Systems.

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/hardware/baseboard/nconxs/trizeps3.txt · Zuletzt geändert: 2015/10/07 13:16 von