service:hardware:baseboard:nconxs:trizeps5

Trizeps V

For module hardware details have a look at: Trizeps V.

OS-Images Windows CE 5, Windows Embedded CE6 or Windows Embedded Compact 7 can be built using the BSP for Trizeps V.
Please do not hesitate to contact Keith & Koep to ask for other supported Operating Systems.

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/hardware/baseboard/nconxs/trizeps5.txt · Zuletzt geändert: 2015/10/07 14:24 von