Seitenleiste


Access to information is restricted depending on your login. Request login-information through our contact form.

service:hardware:baseboard:nconxs:trizeps7

Trizeps VII

For module hardware details have a look at: Trizeps VII.

OS-Images for Windows Embedded Compact 7 or Windows Embedded Compact 2013 can be built using the BSP for Trizeps VII.

OS-Images and Tool-Chains for Linux and Android can be found at: Linux (Android,Debian,U-Boot,...).

Please do not hesitate to contact Keith & Koep to ask for other supported Operating Systems.

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/hardware/baseboard/nconxs/trizeps7.txt · Zuletzt geändert: 2015/10/08 12:12 von