service:hardware:baseboard:nconxs:trizepsmx28

Trizeps MX28

For module hardware details have a look at: Trizeps MX28.

OS-Images for Windows CE 5, Windows Embedded CE6 or Windows Embedded Compact 7 can be built using the BSP for Trizeps-MX28.
Linux support is availlable. Please do not hesitate to contact Keith & Koep to ask for other supported Operating Systems.

Windows Embedded Compact 7

Windows Embedded CE 6

Built Description QFE-Level Config (License) Download
17.08.2012 MaxIE-Image for TrizepsMX28 2012M8 (Professional) trizepsmx28-nconxs-ce6r3.zip
Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/hardware/baseboard/nconxs/trizepsmx28.txt · Zuletzt geändert: 2015/10/07 14:55 von