service:hardware:baseboard:tcbox:trizeps4

Trizeps IV

For module hardware details have a look at: Trizeps IV(M).

OS-Images for Windows CE 5, Windows Embedded CE6 or Windows Embedded Compact 7 can be built using the BSP for Trizeps IV.
Linux support is availlable. Please do not hesitate to contact Keith & Koep to ask for other supported Operating Systems.

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/hardware/baseboard/tcbox/trizeps4.txt · Zuletzt geändert: 2015/10/07 14:08 von