service:hardware:baseboard:uconxs:trizeps5

Trizeps V

For module hardware details have a look at: Trizeps V.

OS-Images Windows CE 5, Windows Embedded CE6 or Windows Embedded Compact 7 can be built using the BSP for Trizeps V.
Please do not hesitate to contact Keith & Koep to ask for other supported Operating Systems.

Windows Embedded Compact 7

Windows Embedded CE 6

Built Description QFE-Level Config (License) Download
20.07.2009 Windows Embedded CE6 R2 Image build with CoreMax-project Trizeps5 BSP. 2009M06 ceconfig.h tr5ce6uconxs_coremax_2009_07_20.nb0
06.08.2008 Demo-Image for uConXS with OV9655 camera. see App.-Note tr5ce6_uconxs_maxie_ov9655_2008_08_06.nb0

Windows CE 5

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/hardware/baseboard/uconxs/trizeps5.txt · Zuletzt geändert: 2015/10/07 14:32 von