service:hardware:panel:ipan4:software

i-PAN4 OS

OS-Images for Windows Embedded CE6 or Windows Embedded Compact 7 can be built using the BSP for iPAN4.
Please do not hesitate to contact Keith & Koep to ask for other supported Operating Systems.

Windows Embedded Compact 7

Windows Embedded CE 6

Built Baseboard Description QFE-Level Config (License) Download
12.11.2012 iPAN4-Resistive-Touch MaxIE-Image for iPAN4 2012M8 (Professional) ipan4_restouch_ce6r3_image_2012_11_12.zip
12.11.2012 iPAN4-Capacitive-Touch MaxIE-Image for iPAN4 2012M8 (Professional) ipan4_captouch_ce6r3_image_2012_11_12.zip
Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/hardware/panel/ipan4/software.txt · Zuletzt geändert: 2015/10/08 12:39 von