service:hardware:panel:ipant10cl:trizeps8

Trizeps VIII and Trizeps VIII Mini

For module hardware details have a look at: Trizeps VIII, Trizeps VIII Mini .

OS-Images and Tool-Chains for Linux and Android can be found at: Linux (Android,Debian,U-Boot,...).

For information on how to build images for Windows 10 IOT see Windows 10 IoT Core. (2019Q3)

Please do not hesitate to contact Keith & Koep to ask for other supported Operating Systems.

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/hardware/panel/ipant10cl/trizeps8.txt · Zuletzt geändert: 2019/04/02 12:29 von