service:wince:drvlib:display:getcontrastintensity

GetContrastIntensity

The function GetContrastIntensity returns the current contrast value stored at [HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Backlight] Contrast.

int GetContrastIntensity( void);

Parameters

none

Return Values

Returns brightness value stored in registry. -1 indicates failure.

Remarks

Requirements

OS Versions: Windows CE 4.2 and later.
Header: drvlib_app.h
Link Library: drvlib_app.lib

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/wince/drvlib/display/getcontrastintensity.txt · Zuletzt geändert: 2008/05/27 11:36 von