service:wince:drvlib:gpio:gpio_get_pin

GPIO_Get_Pin

The function GPIO_Get_Pin returns the current level of a gpio.

int GPIO_Get_Pin(
  volatile GPIO_REGS *v_pGPIOReg,
  UCHAR pin)
);

Parameters

v_pGPIOReg
Pointer to gpio-registers. Use return value of GPIO_AllocSpace.

pin
GPIO pin-number.

Return Values

Level of GPIO is returned.

Remarks

Requirements

OS Versions: Windows CE 4.2 and later.
Header: drvlib_app.h
Link Library: drvlib_app.lib

See Also

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/wince/drvlib/gpio/gpio_get_pin.txt · Zuletzt geändert: 2014/05/15 12:46 von