service:wince:drvlib:gpio:gpio_init_pin

GPIO_Init_Pin

The function GPIO_Init_Pin initialises a pin for use as gpio.

void GPIO_Init_Pin(
  volatile GPIO_REGS *v_pGPIOReg,
  UCHAR pin,
  BOOL IsOutput,
  BOOL DefaultState
);

Parameters

v_pGPIOReg
Pointer to gpio-registers. Use return value of GPIO_AllocSpace.

pin
GPIO pin-number.

IsOutput
TRUE: configure GPIO as output. FALSE: configure GPIO as input.

DefaultState
If configured as output, sets level of gpio.

Return Values

none

Remarks

Requirements

OS Versions: Windows CE 4.2 and later.
Header: drvlib_app.h
Link Library: drvlib_app.lib

See Also

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/wince/drvlib/gpio/gpio_init_pin.txt · Zuletzt geändert: 2008/05/27 12:15 von