service:wince:drvlib:gpio:gpio_set_pin

GPIO_Set_Pin

The function GPIO_Set_Pin sets the level of an gpio, when it is configured as output.

void GPIO_Set_Pin(
  volatile GPIO_REGS *v_pGPIOReg,
  UCHAR pin,
  BOOL State
);

Parameters

v_pGPIOReg
Pointer to gpio-registers. Use return value of GPIO_AllocSpace.

pin
GPIO pin-number.

State
Set level of pin.

Return Values

none

Remarks

Requirements

OS Versions: Windows CE 4.2 and later.
Header: drvlib_app.h
Link Library: drvlib_app.lib

See Also

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/wince/drvlib/gpio/gpio_set_pin.txt · Zuletzt geändert: 2008/05/27 12:19 von