service:wince:drvlib:gpio:gpio_set_pwm

GPIO_Set_PWM

The function GPIO_Set_PWM configures GPIOs, which are usable as PWM.

int GPIO_Set_PWM(
  volatile GPIO_REGS *v_pGPIOReg,
  UCHAR gpio,
  int val
);

Parameters

v_pGPIOReg
Pointer to gpio-registers. Use return value of GPIO_AllocSpace.

gpio
GPIO pin-number.

val
Value between 0 and 100 percent.

Return Values

0: failure. 1:success.

Remarks

Only pins configurable as PWM may be used.
On Trizeps4:

GPIO PWM-channel
11 2
12 3
16 0
17 1
38 1
46 2
47 3
79 2
80 3
115 1

Requirements

OS Versions: Windows CE 4.2 and later.
Header: drvlib_app.h
Link Library: drvlib_app.lib

See Also

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/wince/drvlib/gpio/gpio_set_pwm.txt · Zuletzt geändert: 2008/05/27 12:29 von