service:wince:drvlib:i2c:i2c_readreseterror

I2C_ReadResetError

This function returns the error-code, if a previous i2c-function failed.

int I2C_ReadResetError( void);
int i2c_ReadResetError( void);

Parameters

Return Values

The return-value is an error-code:

Value Description
I2C_ERR_NOT_ALLOCATED I2C-controller registers are not mapped.
I2C_ERR_MUTEX_TIMEOUT I2C_Lock -Mutex timed out.
I2C_ERR_BUS_TIMEOUT Timeout waiting for ACK. See I2C_SetTimeout
I2C_ERR_ARBITRATION_LOST Arbitation lost.
I2C_ERR_BUSERROR Other bus error.

Remarks

Requirements

OS Versions: Windows CE 4.2 and later.
Header: drvlib_app.h
Link Library: drvlib_app.lib

See Also

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/wince/drvlib/i2c/i2c_readreseterror.txt · Zuletzt geändert: 2008/05/27 10:29 von