Seitenleiste


Access to information is restricted depending on your login. Request login-information through our contact form.

service:wince:drvlib:i2c:i2c_stop

I2C_Stop

The function I2C_Stop writes a stop-sequence to the i2c-bus .

void I2C_Stop( void);     
void i2c_StopSeq( void);     

Parameters

none

Remarks

Requirements

OS Versions: Windows CE 4.2 and later.
Header: drvlib_app.h
Link Library: drvlib_app.lib

See Also

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/wince/drvlib/i2c/i2c_stop.txt · Zuletzt geändert: 2008/05/27 10:13 von