service:wince:drvlib:interrupt:oem_interruptdisable

OEM_InterruptDisable

In Windows Embedded CE6 InterruptDisable is only callable from kernel-space. The function OEM_InterruptDisable is a workaround to use InterruptDisable from user-space.
This function disables a hardware interrupt as specified by its interrupt identifier.
See Platform-Builder-Help for details.

VOID OEM_InterruptDisable(
  DWORD idInt
);

Parameters

idInt
[in] Identifier of an interrupt.

Return Values

None.

Requirements

OS Versions: Windows Embedded CE 6.
Header: drvlib_app.h
Link Library: drvlib_app.lib
added: 14.03.2008

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/wince/drvlib/interrupt/oem_interruptdisable.txt · Zuletzt geändert: 2008/06/20 12:01 von