Seitenleiste


Access to information is restricted depending on your login. Request login-information through our contact form.

service:wince:sdk:sdktrizeps4

SDK for Trizeps IV

Download

Windows CE 5 SDK

SDK for Trizeps IV (build using MaxIE-project):

Windows Embedded CE 6 SDK

SDK for Trizeps IV (build using MAXIE-project, including DirectShow)

SDK for Trizeps IV (build using MaxIE-project):

Windows Embedded Compact 7 SDK

SDK for Trizeps IV (build using MAXIE-project)

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/wince/sdk/sdktrizeps4.txt · Zuletzt geändert: 2011/05/13 15:24 von