service:winiot:winiot

Windows 10 IoT Core

Windows 10 IoT Core is a version of Windows 10 that is optimized for smaller devices with or without a display. Windows 10 IoT Core utilizes the rich, extensible Universal Windows Platform (UWP) API for building great solutions.

BSP for Myon

Images

Samples

Cookies helfen bei der Bereitstellung von Inhalten. Durch die Nutzung dieser Seiten erklären Sie sich damit einverstanden, dass Cookies auf Ihrem Rechner gespeichert werden. Weitere Information
service/winiot/winiot.txt · Zuletzt geändert: 2017/07/28 11:09 von